dit doen we: drukwerk
‘We zijn grootgebracht met papier en inkt.’
Thijs Dunnebier

Dunnebier drukwerk

We houden van papier. En daarom werken we er het liefst minder mee. Of eigenlijk bewuster. In combinatie met digitaal zetten we het steeds gerichter en persoonlijker in.
Mooier ook. Het is zo’n bijzonder proces om dat wat je klant voor ogen heeft, concreet te maken. Daar experimenteren we graag mee en het lukt altijd. Met nieuwe technieken die we ons eigen maken of nieuwe machines, maar vooral omdat we het in onze vingers hebben.

Dunnebier op maat

Wij nemen de moeite om een klant te leren kennen, dat zit in onze aard. Waar we enthousiast van worden? Van een bijzondere vraag of een klant met een niet vastomlijnd idee. Dan komt het beste in ons naar boven. Vaak ontstaan daaruit de meest creatieve producten of op de klant ingerichte processen, op maat. Dat is niet alleen onze verdienste, maar altijd het resultaat van een goede samenwerking.

dit doen we: uitgeverij

Dunnebier uitgeverij

Onze uitgeverij ontstond daar waar men een halve eeuw geleden netwerkte, maar dat nog niet zo noemde: in het dorpscafé. Samen met lokale ondernemers en bevlogen dorpsbewoners bedacht en maakte Ed Dunnebier de WieWatWaar van Kortenhoef, ’s-Graveland en Ankeveen en De Brug voor Nederhorst den Berg. Een mooi stuk familiegeschiedenis.

Dunnebier Home

Hobbyen na (of onder) werktijd. Dat doen we graag bij Dunnebier. Een nieuwe machine uitproberen, een eigen ontwerp drukken, spelen met kleur, materiaal en met de gedachte ‘Wat kunnen we hier mee?’

Zo ontstond een paar jaar geleden Dunnebier Home. Onze eigen productlijn met XL-prints, stickers en posters. ‘Wall Art’ voor elke plek waar je je thuis wilt voelen, ook in de tuin of op kantoor. Dit is nog maar het begin, blijf ons volgen voor alle nieuwe producten die nog in de pijpleiding zitten!

dit doen we: Dunnebier Home