Vernhout
strategisch creatieven

We werken al heel lang samen en blijven elkaar verrassen. Met oplossingen voor iets dat we zelf niet hadden bedacht, maar die helemaal kloppen. En andersom. Net als wij zoekt Vernhout per project een team bij elkaar dat past bij de klant en de opdracht. Zoals voor deze opdracht: onze website.

Voor gasten van het Boardwalk Hotel in Aruba ontwierp Vernhout een Guest Directory in de vorm van een persoonlijk reisverslag. Het was een Caribisch feestje in de drukkerij toen het kleurrijke boekje gedrukt en we dat met elkaar met de hand gebonden hebben.

Annelien Nijland Fotografie

Annelien Nijland fotografeert vaak mensen die niet gewend zijn om voor de camera te staan. Die weet ze op een natuurlijke manier, zacht en menselijk in beeld te brengen. Ze maakt graag beelden met iets extra’s, mooi licht en een bijzondere sfeer. Het resultaat daarvan zie je op onze website.

Anton van Beek Fotografie

Anton van Beek
Fotografie

Een veelzijdige fotograaf waar we graag mee samenwerken is Anton van Beek.
We zijn vooral trots op zijn exclusieve natuurcollectie die we aanbieden op Dunnebier Home. Daar bieden we ze als poster met of zonder lijst of als muursticker aan.

Wendy van Muyden Filmprojecten

“Om anderen te kunnen bewegen, moet je zelf bewogen zijn”, zegt filmmaker Wendy van Muyden. Zij weet als geen ander een verhaal te vertellen met beelden en daarmee een promotieactie of campagne tot leven te brengen. En zij denkt niet in standaardpakketjes, daar houden wij van. Wendy speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van ons crossmediale aanbod.

dit doen we: Dunnebier Home