‘We zijn grootgebracht met papier en inkt.’

Dunnebier drukwerk

We zijn grootgebracht met papier en inkt. Met het Weekblad Wijdemeren en de Nieuwsster, die nog wekelijks van de pers rollen en maandbladen als De Vreelandbode en het LoenensNieuws. We drukken het glossy tijdschrift van de Historische Kring Breukelen, het Goyer golfmagazine en allerlei andere mooie bladen.

Voor bepaalde branches, de advocatuur bijvoorbeeld, drukken we relatief veel briefpapier en enveloppen. Dat doen we zowel in grote als in kleine oplages. Klanten bestellen zelf via een eigen digitaal portaal, we beheren voorraden en hebben een opslag voor kleinbehuisden.

We helpen bewuste keuzes in drukwerk te maken.

Onze klanten staan nog wel eens naast ons aan de pers. Bij twijfel over een kleur of een papiersoort. Of een materiaal dat we gaan graveren. We helpen ze bewuste keuzes te maken en zijn eerlijk in de mogelijkheden. Daarom werken we met de meeste klanten al heel lang samen.

Voor de grotere oplage: offset

Dagelijks rollen er mooie brochures, folders en onze kranten van de offsetpers. Voor grote oplagen en kwaliteitsdrukwerk is offset nog steeds de beste optie.

Voor persoonlijk drukwerk en de kleinere oplage: digitaal

Gepersonaliseerd drukwerk of kleine oplagen drukken we digitaal. Dat doen we niet alleen op papier, maar bijvoorbeeld ook op aluminium, hout, canvas en pvc.

Hoe het nog mooier kan?

Echt een bijzondere uitstraling krijg je door drukwerk te verrijken:

  • door diepte aan te brengen in drukwerk, met vormen en reliëf: prägen en letterpress;
  • met matte of glanzende folies in alle kleuren: foliedruk;
  • met extra vette kleuren: oliedruk;
  • of met een extra beschermende laag: lamineren.

De afwerking maakt het verschil

Met een mooie afwerking maak je het verschil. Hoe je bindt, vouwt, stanst, verpakt. We hebben daar allerlei machines voor, maar iets bijzonders doen we met alle liefde handmatig. Zo bijvoorbeeld.

Groot drukwerk en promotiemateriaal

Marketing en winkelpresentatie materiaal, stands op beurzen en congressen, spandoeken, podiumdoeken, informatiepanelen, reclamebanners, posters, stoepborden, displays, landkaarten, bewegwijzering, abri’s, billboards.

Persoonlijk of gepersonaliseerd

Een welkomstpakket voor een nieuw personeelslid, een relatiegeschenk of iets origineels met kerst, we drukken of graveren een logo of eigen naam op zo’n beetje elk materiaal. Valt het niet mee om iets origineels te bedenken? Wij denken graag mee.

Graveren

Kristalglas, acrylaat, hout en metaal, wij lasergraveren en snijden vrijwel alle materialen. TopEmployers is hier een goed voorbeeld van.

Belettering voor binnen en buiten

Van zeer grote lichtreclames, reclameframes, posters, reclamezuilen, beurswanden tot een klein naambordje op de deur van een kantoor.

Textiel en bedrijfskleding

We bedrukken en borduren budget-kleding, werkkleding, maar ook exclusievere kleding of textiel. In een oplage, gepersonaliseerd, we denken graag met u mee.Heeft u een gerichte drukwens of bent u nog zoekende? Wij bedenken graag met u hoe u uw doel het beste kunt bereiken. Mail of bel ons, of ontmoet ons in de drukkerij.

Dunnebier drukwerkDunnebier drukwerk