‘De ene uitgave maken we op, voor de andere sturen we de redactie aan en soms denken we mee over een verdienmodel.’

Dunnebier uitgeverij

Die huis-aan-huisbladen passen bij ons, als kleine uitgeverij, als betrokken familiebedrijf. De lokale berichten, het nieuws van je eigen sportclub of de scouting. Of een foto van je zoon of dochter van acht met een interviewtje in de rubriek ‘Mijn Plek’. Dat is goud. Het werkt vanaf de redactie tot aan de bezorgers, iedereen doet mee. Daarom worden onze kranten zo goed gelezen. Die enorme leesdichtheid maakt ze interessant voor zowel regionale als landelijke adverteerders.

De lokale krant maak je samen met de gemeenschap

De WieWatWaar heet tegenwoordig Weekblad Wijdemeren voor Ankeveen, ’s Graveland, Kortenhoef en Nederhorst den Berg en we maken De Nieuwsster voor Loosdrecht. Huis-aan-huisbladen met een oplage van 12.500 stuks die we volledig in eigen beheer uitgeven en verspreiden.

Periodieken en luxere uitgaven

De Vreelandbode en het LoenensNieuws rollen hier ook van de pers. Iets luxere kranten die gedragen worden door trotse vrijwilligers.
Mooi om te maken zijn de uitgaven van de historische kringen met foto’s en afbeeldingen die van het papier af moeten spatten. Of het Goyer Magazine van de golfclub in Eemnes, de Litteratura Serpentium van de Europese slangenvereniging en Blokfluitist. Om er maar een paar te noemen. Onze rol is nooit hetzelfde. De ene uitgave maken we op, voor de andere sturen we de redactie aan en soms denken we mee over een verdienmodel.

Dunnebier drukwerkDunnebier drukwerk