Ons verhaal

Als je werk je hobby is en als je bedrijf je familie is; dan wil je daar natuurlijk aan verbonden blijven. Vandaar dat Ed Dunnebier nog dagelijks meedraait in de drukkerij die hij zelf in 1972 is begonnen. Op de achtergrond, het management heeft hij al lang geleden aan Thijs en Marije overgedragen. Die hebben ondertussen hun eigen stempel gedrukt op het familiebedrijf.

50 jaar Dunnebier, een drukkerij die de familienaam met trots draagt.

Vader Ed is trots op zijn kinderen die het nu op hun eigen manier voortzetten. Op hun visie en hun vermogen om mee te bewegen in het digitale tijdperk. Nog steeds op z’n Dunnebiers: gepassioneerd en betrokken.

Thijs en Marije, zijn vooral trots op de ondernemersgeest van hun vader, zijn aanpakkersmentaliteit en de verbindende rol die hij heeft gespeeld in ondernemend Wijdemeren. Zijn vakmanschap is de basis waarop zij nu verder bouwen.

Het is wel compleet anders dan 50 jaar geleden. Waar een stuk of acht offsetpersen dagelijks enorme oplages draaiden, staat nu een veelzijdiger machinepark waar behalve papier ook andere materialen bedrukt worden of gegraveerd.
De drukkerij, papier, is de basis. Daar is Dunnebier groot mee geworden. Briefpapier, enveloppen, of folders maken we nog steeds, maar we gaan er wel anders mee om. Bewuster.

De huis-aan-huisbladen die Dunnebier al sinds 1974 uitgeeft, zijn met het bedrijf meegegroeid. Ze worden over een groter gebied verspreid en goed gelezen. Ontvangers waarderen het ‘dichtbij huis’ nieuws en de niet commerciële insteek van de kranten.

Ons verhaal