maak kennis: ons team

Ons team

Als je bij ons werkt, wil je nooit meer weg. Maarten en Gert kunnen daarover meepraten, die werken al 40 en 30 jaar bij ons in de drukkerij. Ze zijn gewoon familie. De rest van ons team ook trouwens: drukkers, vormgevers, it-specialisten. Of ze nu intern of extern werken, ze zijn allemaal Dunnebieren: betrokken, ondernemend en enthousiast!

De wisselwerking tussen de ‘klassiek’ ambachtelijke mensen en de jongere teamleden die meer digitaal en multimediaal zijn ingesteld werkt voor ons. Die stevige basis maakt dat we gezond kunnen groeien.

We gaan altijd door tot het klopt. Er werkt echt niemand bij ons die genoegen neemt met een matig resultaat. De loyaliteit van onze mensen en de bereidheid om elkaar te helpen.

Ons verhaal

Als je werk je hobby is en als je bedrijf je familie is, dan wil je daar natuurlijk aan verbonden blijven. Vandaar dat Ed Dunnebier nog dagelijks meedraait in de drukkerij die hij zelf in 1972 is begonnen. Op de achtergrond, het management heeft hij al lang geleden aan Thijs en Marije overgedragen. Die hebben ondertussen een eigen stempel gedrukt op het familiebedrijf.

maak kennis: ons verhaal
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Bel, mail, nodig ons uit of kom bij ons langs in Nederhorst den Berg. Wij maken graag kennis met uw bedrijf en kijken ernaar uit om van gedachten te wisselen, bijvoorbeeld over:

 • een andere klantbenadering door drukwerk en crossmedia;
 • druktechnieken, -mogelijkheden en ontwerp;
 • geconditioneerd en efficiënt voorraadbeheer en verzending;
 • uw eigen uitgave, een krant, een magazine of een gepersonaliseerde brochure.

 • Thijs en Marije Dunnebier


  Nieuw Walden 6, 1394 PB Nederhorst den Berg
  tel.: +31 294 256 200
  e-mail: info@dunnebier.nl