‘We hebben goed contact met de verschillende projectmanagers van Top Employers over de gehele wereld, echt top om zo internationaal te mogen opereren.’

Regel dat maar even vanuit Nederhorst den Berg …

En dat doen we, ondertussen alweer sinds 2015, toen Top Employers ons vroeg of wij awards konden bedrukken en graveren. Oh ja en dan ook nog leveren over zo’n beetje de hele wereld. Dat werd tot dan nog door een ander bedrijf gedaan, maar dat liep niet goed. Een mooie uitdaging lag voor ons.

Awards de hele wereld over

Die awards waren voor de certificeringsdiners die Top Employers over de hele wereld organiseerde. Honderden gepersonaliseerde glazen awards moesten daar op het juiste moment aanwezig zijn. Regel dat maar even vanuit Nederhorst den Berg. Op de ene locatie mochten we maar een dag van tevoren leveren, sommige douanes houden zendingen een tijdje vast en een pallet naar Brazilië sturen gaat fout. Grote stress dus. Dat hebben we nu gelukkig helemaal onder de knie.

Bestellen via een online portal

We hebben er wel flink voor moeten investeren; onze organisatie erop in moeten richten. Die vrijheid kregen we, dat vertrouwen was er. Als een bedrijf gecertificeerd is, bestellen ze nu via een online portaal awards bij ons. Die zijn niet meer van glas maar van gerecycled pvc en we versturen ze gepersonaliseerd in een mooie doos met een kaart.

top employers