‘Wij nemen de moeite om een klant te leren kennen, dat zit in onze aard.’

Dunnebier Logistieke Processen

Hoe richt je een logistiek proces zo in dat er met een druk op de knop of een telefoontje, precies genoeg, op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt?
Door goed te weten wat een klant écht nodig heeft, niet meer en niet minder. Daar richten we een proces op in, slim en persoonlijk. We gaan er nooit vanuit dat alles daarna vanzelf loopt, wij blijven onze aandacht erbij houden.

Elke klant een eigen online portaal

Steeds vaker richten we een eigen online portaal voor klanten in. Dat is vooral handig als de klant meerdere vestigingen heeft. De toegang en de mogelijkheden kunnen per medewerker zijn vastgelegd. De een kan zelf nog iets opmaken; de ander kan zijn eigen visitekaartjes bestellen.

Voorraad: beheer bewust

Wij drukken voornamelijk kleine oplages. Precies dat wat onze klant over een bepaalde periode nodig heeft. In overleg drukken we op tijd bij. Voor de ene klant houden wij dat bij, een ander bestelt via het online portaal.

Opslag: geen (goede) ruimte? Wij wel.

Bedrijven of vestigingen die weinig opslagruimte hebben, slaan hun voorraden bij ons op in een geconditioneerde omgeving.

Verpakken, verzenden en je aandacht erbij houden

We versturen nogal eens gepersonaliseerde pakketten of point-of-salesmaterialen die per vestiging verschillen. Dat moet je met aandacht doen, alle gegevens checken, alles moet kloppen. Dat is echt iets voor ons, iedereen voelt zich daar verantwoordelijk voor.

De grens over

Dankzij onze klant Top Employers hebben we zo’n beetje over de hele wereld geleverd. In elk land gaat het er anders aan toe. Dat moet je maar net weten. Daar zijn we heel bedreven in geworden, het gaat vrijwel altijd goed.

Transport: onze chauffeur kent overal de weg

Iedereen kent onze chauffeur Emiel. Hij kent de weg bij al onze klanten en houdt overal rekening mee. Dat hij bijvoorbeeld niet met zijn pompwagen de marmeren vloer op kan in de centrale hal van een klant. Of dat er een klein liftje is dat niet geschikt is voor pallets. Bij sommige klanten legt hij het drukwerk zelfs in de kast.