‘Supertrots op ons creatieve team!’

Dunnebier creatie

Ons creatieve team groeit, daar zijn we supertrots op. We merken dat klanten juist daarom steeds vaker met een open vraag bij ons aankomen. Of met een probleem waar we onze tanden in kunnen zetten.

Soms is de oplossing klein en simpeler dan de klant gedacht had. En soms boren we echt alle kanalen aan die we tot onze beschikking hebben. Niet alleen intern, maar ook partners waar we mee samenwerken. Of een collega drukker. Het kan ook zomaar zijn dat er helemaal geen drukwerk meer aan te pas komt.

Ons team bestaat uit fotografen, webbouwers, it-specialisten, schrijvers. Of ze nu intern of extern werken, ze zijn allemaal Dunnebieren: loyaal, betrokken, ondernemend en enthousiast!

Met NL Cares hebben we in Coronatijd een krant ontworpen voor ouderen. Dat deden we later ook met lagere schoolkinderen. Die leerden hoe ze een krant moeten maken en tegelijkertijd konden ze iets moois doen voor ouderen.

Bijzonder is natuurlijk ook onze samenwerking met Scotty Technologies waarin we het beste halen uit klantcontacten door de digitale kanalen, socials en drukwerk slim met elkaar te combineren. Dit is nog maar het begin…