‘We hebben vaak lange relaties met klanten. Voor ArboNed produceren we al sinds 2000 drukwerk en beheren de voorraden.’

ArboNed, ontzettend leuk om met zo’n mooi bedrijf mee te groeien.

De allereerste dag dat we voor ArboNed werkten in 2000 was echt gedenkwaardig. In één keer werden er tachtig pallets drukwerk aangeleverd: voorraad! Tegelijkertijd ging er een bericht naar alle vestigingen dat vanaf dat moment al het drukwerk bij Dunnebier besteld moest worden. Een complete chaos, maar we hebben alles gelukkig snel in kaart weten te brengen.

Bestellen via een online portal

Ondertussen zijn onze bedrijven als het ware met elkaar verweven. We produceren drukwerk, beheren de voorraden en de bestellingen komen via een online portal binnen. En we maken en denken mee over mailings of worden ingeschakeld bij marketingcampagnes. Bijvoorbeeld voor advies qua technische mogelijkheden om zo’n origineel mogelijk resultaat te behalen.

Al 22 jaar samen!

In de 22 jaar dat we samenwerken hebben we veel met elkaar meegemaakt. De huisstijlwijziging bijvoorbeeld waarbij we alle locaties door het hele land op één dag moesten voorzien van nieuwe voorraad. Echt tot in de stelling. De oude voorraden namen we mee, daar hebben we nog schrijfblokjes van gemaakt om geen papier te vernietigen.